HTC:n tabletin tekniset tiedot ilmestyivät nettiin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HTC:n tabletin tekniset tiedot ilmestyivät nettiin
Norjalainen Amobil-sivusto väittää saaneensa käsiinsä tarkempia tietoja HTC:n tulevasta Flyer-tabletista. Aiemmin Digitimes kertoi komponenttivalmistajien tietoihin perustuen HTC:n suunnittelevan tablet-julkaisua vielä kevään mittaan. Norjalaisten julkaisemien tietojen perusteella Flyer ei juuri eroa aiemmista Android-tableteista.

Ominaisuuksiensa puolesta Flyer on suunniteltu Samsungin ensimmäisen sukupolven Galaxy Tabin kilpailijaksi. Se on 7" kokoinen ja ruudun resoluutio on 1024x600 pikseliä. Tietojen mukaan paketissa tulee tulee mukana stylus-kynä tarkempaa ohjausta varten. Amobil ei kuitenkaan kerro tarkemmin käytetystä tekniikasta. Flyerissa on kaksi kameraa, joista takapuolella 5 megapikselin kamera LED-salamalla varustettuna ja etupuolella 1,3 megapikselin kamera videopuheluihin.


Prosessorina on HTC:n älypuhelimissaankin käyttämä Qualcommin MSM8255 Snapdragon ja muistia löytyy 1 GB. Sovelluksia varten sisäistä muistia löytyy 4 gigatavua, mikä vaikuttaa kohtuullisen vähäiseltä määrältä. Laite tukee 3G-yhteyksiä, mutta huhujen mukaan myös LTE-malli olisi työn alla myöhemmässä vaiheessa.

Multimediakäyttöä ajatellen laitteessa on HDMI-portti sekä tuki median suoratoistolle DLNA-protokollan avulla.

Käyttöjärjestelmänä HTC on päätynyt käyttämään Android 2.3 -versiota, jonka tablet-käyttöä helpotetaan kokonaan uudella isolle ruudulle suunnatulla HTC Sense -käyttöliittymällä. Tabletin odotetaan saapuvan Euroopan markkinoille joskus huhtikuun aikana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Zarok
Zarok
Ajattelin hankkia HTC: tabletin, mutta en sitten näkäjään osta, jos noi pitävät paikkansa.
Tnoi
Tnoi
Kuulostaapas huonolta..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 7 Kannettavat tietokoneet
Pelejä ilmaiseksi 169 PC:n pelit
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5429 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 21 Laajakaistaliittymät
Ulefone Armor x7 pro 3 Android -keskustelu
Uutta pöytäkonetta ostamassa, hyvä käytetty tai mahd. uusi 40 Uutta tietokonetta ostamassa
Eka koneenkasaus lähestyy, miielipide setupista? 11 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä