AfterDawn logo

HTC:n tabletin tekniset tiedot ilmestyivät nettiin

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Norjalainen Amobil-sivusto väittää saaneensa käsiinsä tarkempia tietoja HTC:n tulevasta Flyer-tabletista. Aiemmin Digitimes kertoi komponenttivalmistajien tietoihin perustuen HTC:n suunnittelevan tablet-julkaisua vielä kevään mittaan. Norjalaisten julkaisemien tietojen perusteella Flyer ei juuri eroa aiemmista Android-tableteista.

Ominaisuuksiensa puolesta Flyer on suunniteltu Samsungin ensimmäisen sukupolven Galaxy Tabin kilpailijaksi. Se on 7" kokoinen ja ruudun resoluutio on 1024x600 pikseliä. Tietojen mukaan paketissa tulee tulee mukana stylus-kynä tarkempaa ohjausta varten. Amobil ei kuitenkaan kerro tarkemmin käytetystä tekniikasta. Flyerissa on kaksi kameraa, joista takapuolella 5 megapikselin kamera LED-salamalla varustettuna ja etupuolella 1,3 megapikselin kamera videopuheluihin.


Prosessorina on HTC:n älypuhelimissaankin käyttämä Qualcommin MSM8255 Snapdragon ja muistia löytyy 1 GB. Sovelluksia varten sisäistä muistia löytyy 4 gigatavua, mikä vaikuttaa kohtuullisen vähäiseltä määrältä. Laite tukee 3G-yhteyksiä, mutta huhujen mukaan myös LTE-malli olisi työn alla myöhemmässä vaiheessa.

Multimediakäyttöä ajatellen laitteessa on HDMI-portti sekä tuki median suoratoistolle DLNA-protokollan avulla.

Käyttöjärjestelmänä HTC on päätynyt käyttämään Android 2.3 -versiota, jonka tablet-käyttöä helpotetaan kokonaan uudella isolle ruudulle suunnatulla HTC Sense -käyttöliittymällä. Tabletin odotetaan saapuvan Euroopan markkinoille joskus huhtikuun aikana.

2 KOMMENTTIA

Zarok1/2

Ajattelin hankkia HTC: tabletin, mutta en sitten näkäjään osta, jos noi pitävät paikkansa.

Tnoi2/2

Kuulostaapas huonolta..

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT