AMD julkaisi Catalyst 11.1 -ajurit

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD julkaisi Catalyst 11.1 -ajurit
AMD:n Catalyst 11.1-ajurien beta vuoti verkkoon jo viikko sitten, ja nyt AMD on viimein saanut julkaistua viralliset Catalyst 11.1-ajurit sekä 11.1a hotfix -ajurit jotka tuovat uusia tesselaatiokontrolleja Radeon HD 6000-sarjan näytönohjaimille.

Uudet ajurit parantavat AMD:n mukaan suorituskykyä muun muassa F1 2010 ja Left 4 Dead 2 -peleissä. Hotfix-ajurit lisäävät Catalyst Control Centeriin uusia tesselaatioasetuksia. "AMD Optimized"-asetus asettaa pelien tessellaatiotason AMD:n optimointien mukaiseksi, tosin AMD:n mukaan yhdellekään pelille ei ole vielä optimointiprofiilia tehty, joten asetuksella ei pitäisi olla tällä hetkellä vaikutusta. Lisäksi CCC antaa mahdollisuuden myös tesselaatiotason manuaaliseen säätämiseen. Myös tekstuurisuodatusasetuksia on viilattu Quality- ja Performance-asetuksilla kuvanlaadun ja suorituskyvyn parantamiseksi. AMD:n mukaan optimoimattomalla High Quality -asetuksella ja Quality-asetuksella ei pitäisi olla selvästi havaittavissa olevaa kuvanlaatueroa, mutta suorituskyvyn pitäisi olla Quality-asetuksella parempi.

Lataa uudet ajurit Download.fi -palvelusta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille