AMD julkaisi Catalyst 11.1 -ajurit

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD julkaisi Catalyst 11.1 -ajurit
AMD:n Catalyst 11.1-ajurien beta vuoti verkkoon jo viikko sitten, ja nyt AMD on viimein saanut julkaistua viralliset Catalyst 11.1-ajurit sekä 11.1a hotfix -ajurit jotka tuovat uusia tesselaatiokontrolleja Radeon HD 6000-sarjan näytönohjaimille.

Uudet ajurit parantavat AMD:n mukaan suorituskykyä muun muassa F1 2010 ja Left 4 Dead 2 -peleissä. Hotfix-ajurit lisäävät Catalyst Control Centeriin uusia tesselaatioasetuksia. "AMD Optimized"-asetus asettaa pelien tessellaatiotason AMD:n optimointien mukaiseksi, tosin AMD:n mukaan yhdellekään pelille ei ole vielä optimointiprofiilia tehty, joten asetuksella ei pitäisi olla tällä hetkellä vaikutusta. Lisäksi CCC antaa mahdollisuuden myös tesselaatiotason manuaaliseen säätämiseen. Myös tekstuurisuodatusasetuksia on viilattu Quality- ja Performance-asetuksilla kuvanlaadun ja suorituskyvyn parantamiseksi. AMD:n mukaan optimoimattomalla High Quality -asetuksella ja Quality-asetuksella ei pitäisi olla selvästi havaittavissa olevaa kuvanlaatueroa, mutta suorituskyvyn pitäisi olla Quality-asetuksella parempi.


Lataa uudet ajurit Download.fi -palvelusta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Löytyykö Kuva/tiedosto hostaus pankkia ilmainen suora linkki ilman mainoksia 3 Vapaata keskustelua
Motorola bootloader relock? 1 Android -keskustelu
Biisiketju 5278 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 55 Vapaata keskustelua
Läppäriä opiskeluun 5 Uutta kannettavaa ostamassa
Samsung Smart Switch tietojen siirto 1 Android -keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1201 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 132 PC:n pelit
YLE Areena 13 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 18 Laajakaistaliittymät
Näytä lisää viestejä