Uusi artikkeli: Bassoa jokaiselle: 2.1-kanavaiset PC-kaiuttimet testissä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Bassoa jokaiselle: 2.1-kanavaiset PC-kaiuttimet testissä
Tuntuuko monikanavaiset surround-järjestelmät hieman epäkäytännöllisiltä PC-käytössä? Tom's Hardware tutustuu tällä kertaa tietokonekäyttöön tarkoitettuihin 2.1-kaiutinjärjestelmiin, ja teemme katsauksen Corsair SP2500, Antec/Soundscience Rockus 3D|2.1, Creative Gigaworks 3D, Klipsch Promedia 2.1 ja Logitech Z623 -kaiutinjärjestelmiin.

Jos et ole vielä kokeillut bassovahvistinta PC-käytössä, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Vahva basso tuo uutta eloa peliääniin ja mahdollistaa paljon matalammat äänet kuin mitä on mahdollista toistaa kahdella peruskaiuttimella. Jos haluat tuntea pelien räjähdykset ja rytmit, basso ei ole vaihtoehto, se on välttämättömyys.

Kaikki testin kaiuttimet ovat valmistajiensa premium-malleja ja suositushinnaltaan 150-250 dollaria, mutta saako rahalla vastinetta vai ei?


Bassoa jokaiselle: 2.1-kanavaiset PC-kaiuttimet testissä

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista