HTC:ltä oma tablet keväällä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HTC:ltä oma tablet keväällä
HTC:n kerrotaan valmistelevan kolmen tablet-mallin julkaisua vuoden ensimmäisen puoliskon aikana, ensimmäisen malli saattaa tulla jo maaliskuun aikana. Tiedot perustuvat Taiwanilaisen Digitimes-sivuston komponenttivalmistajilta saamiin tietoihin. HTC on viimeinen isoista Android-valmistajista, joka ei ole vielä virallisesti julkaissut suunnitelmia tablet-tietokoneesta.

Digitimesin lähteiden mukaan Flyer-niminen tabletti muistuttaa ulkoiselta olemukseltaan isokokoista Desire-älypuhelinta. Käyttöjärjestelmänä on tällä hetkellä uusin Android 2.3, mutta Flyer on mahdollista päivittää Androidin 3.0-versioon myöhemmässä vaiheessa.

HTC suunnittelee vielä kahden mallin julkistusta kesäkuussa, jolloin Androidin tablet-versio on saatavilla. HTC ei ole vahvistanut tablettien olemassaoloa virallisesti.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista