AMD:n Bulldozer alkukesästä

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:n Bulldozer alkukesästä
AMD kertoi eilisessä vuosikatsauksessaan tulosten lisäksi myös vuoden 2011 suunnitelmista. Aiemmin Bulldozerin julkaisun kerrottiin tapahtuvan Q2 aikana, ja nyt AMD on tarkentanut julkaisuaikataulua alkukesään, eli toisen neljänneksen loppuun. Aiemmin huhuissa puhuttiin huhtikuusta, mutta näillä näkymin Bulldozer päätyy myyntiin vasta kesäkuussa jos Q2 aikataulu pitää.

Alkukesän Bulldozer-mallit ovat työpöydän Zambezi-alustalle ja myöhemmin loppukesästä saapuvat myös palvelinpuolen mallit. AMD kertoo 32 nm tuotannon olevan hyvässä vauhdissa ja se on lähettänyt Bulldozer- ja Llano-mallipiirejä sen asiakasyrityksille. Llanon aikataulu ei ole AMD:n mukaan muuttunut, vaan on yhä merkattu toiselle neljännekselle.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille