Tietokonekotelo LCD-näytöllä varustettuna

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Tietokonekotelo LCD-näytöllä varustettuna
Erityisesti HTPC-koteloihin erikoistunut Moneual Labs -niminen yhtiö esitteli CES 2011 - messuilla uutta LCD-näytön sisältävää kotelomalliaan, josta uutisoi Tom's Hardware. LCD-näyttö on sijoitettu tornimallisen kotelon etuseinään. Näyttöä ei ole kuitenkaan tarkoitettu koneen ainoaksi näytöksi (vaikka sekin onnistunee), vaan tarkoituksena on näyttää esimerkiksi erilaisia pieniä koneen tilasta kertovia widgettejä, kalentereita tai chat-ohjelman viesti-ikkunoita.

DSPC-kotelosta on vain vähän tarkempaa tietoa, eikä etupaneeliin sijoitetun näytön fyysinen koko tai resoluutio ole tiedossa. Yhtiön mukaan kotelo kuitenkin sisältää näytön lisäksi koteloon sisäänrakennettua edistynyttä virransäästötekniikkaa.

Näytöllä varustettu kotelo ei tule halvaksi ja kotelon kerrotaan saapuvan markkinoille joskus vuoden kolmannen neljänneksen aikana 1500 dollarin hintaan.

2 kommenttia

matso9
Aika läppä =D. Tonniviissataa ja saa jonku paskan näytön koteloon? Tai sit ehkä kuitenkin satasen kotelo ja kolme isoa näyttöä.
Anonymous User
Originally posted by matso9:
Aika läppä =D. Tonniviissataa ja saa jonku paskan näytön koteloon? Tai sit ehkä kuitenkin satasen kotelo ja kolme isoa näyttöä.
totta :D en kyllä itsekään tuollaista ostaisi vaikka olisi tarpeeksi rahaa :D

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille