MSI:n GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II livahti verkkokaupan sivuille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

MSI:n GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II livahti verkkokaupan sivuille
Saksalainen verkkokauppa listasi sivuillaan vielä julkaisemattoman MSI:n valmistaman GeForce GTX 560 Ti -ohjaimen tiedot, kertoo TechPowerUp perustuen XtremeSystems-sivuston keskustelualueilla julkaistuihin tietoihin. GeForce GTX 560 Ti perustuu GF114-grafiikkapiiriin. Kiinalainen verkkokauppa julkaisi aiemmin sivuillaan väärennetyksi osoittautuneita tietoja Gigabyten GeForce GTX 560 -mallista, mutta nyt Euroopassa vuotaneet tiedot vaikuttavat uskottavammilta.

MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II sisältää yhtiön perinteisen Twin Frozr II -jäähdytysjärjestelmän ja GF114-piiri on tehdaskellotettu 880 MHz:n ja 1GB muistia 1050 MHz:n, kun referenssimallin kerrotaan pyörivän 820 MHz:n (ydin) ja 1000 MHz:n (muistit) nopeuksilla.

Verkkokaupan sivuilla julkaistun kuvan perusteella MSI kehuu oman jäähdyttimensä pitävän kortin jopa 20 astetta Nvidian referenssimallia viileämpänä. Verkkokauppa ilmoitti ohjaimen hinnaksi 280,33 euroa, mutta hinnan odotetaan olevan matalampi julkaisun yhteydessä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille