LG:n tulevassa tabletissa 3D:tä ilman laseja?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LG:n tulevassa tabletissa 3D:tä ilman laseja?
Ranskalainen GPS&Co-sivuston LG:ltä saamien tietojen mukaan LG:n uusi G-Slate-tabletti sisältäisi 3D-näytön, joka toimii ilman laseja. Tabletista on muilta osin kohtuullisen vähän tietoa, mutta 3D-näytön lisäksi mainitaan 3D-kuvan tallennus.

G-Slate on 8,9" kokoinen ja prosessorina toimii Nvidian Tegra 2. Liitäntöjä löytyy HDMI- sekä USB-muodossa. Vaikka 3D-näytöllä varustettu tabletti kuulostaa kaukaiselta asialta, LG demosi 3D-tekniikkaan perustuvia tuotteita jo CES 2011 -messuilla ja yhtiön edustaja kertoi Pocket-lint-sivustolle, että toimivat laitteet saapuvat markkinoille yllättävänkin pian.

Mobiilialan seuraava suuri tapahtuma on kuitenkin jo ovella ja LG:n uusista tableteista kuullaan varmasti lisää messujen aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille