Uusi artikkeli: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen
PowerColor julkaisi puolet normaalia matalamman version Radeon HD 5750 -näytönohjaimesta. Puolet matalampi piirilevy mahdollistaa ohjaimen asentamisen myös HTPC-käyttöön soveltuviin mini-ITX- ja micro-ATX-kokoisiin koteloihin. Päätimme siis rakentaa ulkoisilta mitoiltaan olohuoneeseen soveltuvan HTPC-kokoonpanon, jossa tehokkaan näytönohjaimen ansiosta riittäisi tehoja myös pelien pyörittämiseen tv-ruudulla.

Järjestelmän asentaminen pieneen tilaan lisää riskiä kohdata komponenttien yhteensopivuudesta johtuvia ongelmia. Tässäkään projektissa niiltä ei vältytty, joten lopuksi päädyimme kasaamaan kaksi eri muotoista pientä kokoonpanoa hieman eri sisuskaluilla.

Molemmilla kokoonpanoilla ajettiin muutamia pelitestejä sekä tehtiin perinteiset tehonkulutusmittaukset. Lopputuloksena saatiin kaksi kohtuullisesti pelejä pyörittävää ja tyylikästä ratkaisua kotiteatteria täydentämään.

Tee se itse: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille