Uusi artikkeli: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen
PowerColor julkaisi puolet normaalia matalamman version Radeon HD 5750 -näytönohjaimesta. Puolet matalampi piirilevy mahdollistaa ohjaimen asentamisen myös HTPC-käyttöön soveltuviin mini-ITX- ja micro-ATX-kokoisiin koteloihin. Päätimme siis rakentaa ulkoisilta mitoiltaan olohuoneeseen soveltuvan HTPC-kokoonpanon, jossa tehokkaan näytönohjaimen ansiosta riittäisi tehoja myös pelien pyörittämiseen tv-ruudulla.

Järjestelmän asentaminen pieneen tilaan lisää riskiä kohdata komponenttien yhteensopivuudesta johtuvia ongelmia. Tässäkään projektissa niiltä ei vältytty, joten lopuksi päädyimme kasaamaan kaksi eri muotoista pientä kokoonpanoa hieman eri sisuskaluilla.

Molemmilla kokoonpanoilla ajettiin muutamia pelitestejä sekä tehtiin perinteiset tehonkulutusmittaukset. Lopputuloksena saatiin kaksi kohtuullisesti pelejä pyörittävää ja tyylikästä ratkaisua kotiteatteria täydentämään.

Tee se itse: Pienikokoinen pelikone olohuoneeseen

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista