AfterDawn logo

Evolve III Maestro: Tabletti kolmella käyttöjärjestelmällä

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Australialainen Evolve III on julkaisemassa kokonaista kolmea eri käyttöjärjestelmää tukevan tabletin. Atom N475 -prosessorin sisältävä Maestro tukee Androidia, Windows 7:ää ja tulevaisuudessa myös Meegoa. Maestro-tabletin nykyinen versio oli esillä Intelin osastolla CES-messuilla, mutta tietojen mukaan myöhemmin keväällä julkaistava versio sisältää Intelin uuden vähävirtaisen Oak Trail -mobiilialustan.

Messuilla esitelty Maestron aiempi versio on 10,1" kokoinen ja näytön resoluutio on 1024x600. 1,83 GHz taajuudella toimivan Atom N475 -prosessorin lisäksi se sisältää 2GB DDR3-muistia, enintään 32GB SSD-aseman, 3G- ja WiFi-yhteydet sekä kaksi täysikokoista USB-porttia. Laite painaa hieman yli 800 grammaa.

TabletPCBuzz kertoo, että tulevalle Oak Trail -pohjaiselle laitteelle luvataan kahdeksan tunnin akkukesto Windows 7:n tapauksessa ja jopa 16 tuntia käyttöä Androidilla. MeeGon virrankulutuksesta ei ole vielä tietoja saatavilla.

Engadgetin tietojen mukaan vanhempaan Pine Trail -alustaan perustuva Maestro tullaan julkaisun yhteydessä hinnoittelemaan 500 dollarin tietämille ja Oak Trail -alustalle rakennettu versio on noin 100 dollaria hinnakkaampi.


Evolve III on kehittänyt MeeGon päälle oman erittäin tyylikkään näköisen käyttöliittymänsä, jonka demoa voi kokeilla Evolve III:n omilla sivuilla. MyNokiaBlog on kuitenkin koostanut käyttöliittymästä myös Youtube-videon.

2 KOMMENTTIA

DaIle1/2

Tuossahan on jo jotain järkeäkin! Tahtoo!

Anestic2/2

Näyttääpä mielekkäältä. Juurikin tuollainen läpyskä olisi järkevä minusta, ja toivoisinkin myös muihin leviävän tuo kahden käyttöjärjestelmän mahdollisuus. Eli olisi se raskaampi "pc"-käyttis mukana, jos pitää siellä jotain tehdä... Apple wink wink :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT