Evolve III Maestro: Tabletti kolmella käyttöjärjestelmällä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Evolve III Maestro: Tabletti kolmella käyttöjärjestelmällä
Australialainen Evolve III on julkaisemassa kokonaista kolmea eri käyttöjärjestelmää tukevan tabletin. Atom N475 -prosessorin sisältävä Maestro tukee Androidia, Windows 7:ää ja tulevaisuudessa myös Meegoa. Maestro-tabletin nykyinen versio oli esillä Intelin osastolla CES-messuilla, mutta tietojen mukaan myöhemmin keväällä julkaistava versio sisältää Intelin uuden vähävirtaisen Oak Trail -mobiilialustan.

Messuilla esitelty Maestron aiempi versio on 10,1" kokoinen ja näytön resoluutio on 1024x600. 1,83 GHz taajuudella toimivan Atom N475 -prosessorin lisäksi se sisältää 2GB DDR3-muistia, enintään 32GB SSD-aseman, 3G- ja WiFi-yhteydet sekä kaksi täysikokoista USB-porttia. Laite painaa hieman yli 800 grammaa.

TabletPCBuzz kertoo, että tulevalle Oak Trail -pohjaiselle laitteelle luvataan kahdeksan tunnin akkukesto Windows 7:n tapauksessa ja jopa 16 tuntia käyttöä Androidilla. MeeGon virrankulutuksesta ei ole vielä tietoja saatavilla.

Engadgetin tietojen mukaan vanhempaan Pine Trail -alustaan perustuva Maestro tullaan julkaisun yhteydessä hinnoittelemaan 500 dollarin tietämille ja Oak Trail -alustalle rakennettu versio on noin 100 dollaria hinnakkaampi.

Evolve III on kehittänyt MeeGon päälle oman erittäin tyylikkään näköisen käyttöliittymänsä, jonka demoa voi kokeilla Evolve III:n omilla sivuilla. MyNokiaBlog on kuitenkin koostanut käyttöliittymästä myös Youtube-videon.

2 kommenttia

DaIle
Tuossahan on jo jotain järkeäkin! Tahtoo!

mmmmmmmmmmmmm

Anestic
Näyttääpä mielekkäältä. Juurikin tuollainen läpyskä olisi järkevä minusta, ja toivoisinkin myös muihin leviävän tuo kahden käyttöjärjestelmän mahdollisuus. Eli olisi se raskaampi "pc"-käyttis mukana, jos pitää siellä jotain tehdä... Apple wink wink :D

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille