Nvidia tuo Titaniumin takaisin GeForceen?

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Nvidia tuo Titaniumin takaisin GeForceen?
Jos kiinahuhuihin on uskomista, tulee Nvidia julkaisemaan tulevan GeForce GTX 560 -näytönohjaimen 25. tammikuuta, ja mahdollisesti useampana versiona. Huhujen mukaan Nvidia olisi tuomassa takaisin Ti-merkintää GTX 560 Ti:n muodossa. Nvidia käytti viimeksi Titanium-lisänimikettä GeForce 4 -sukupolven aikoihin, jolloin Ti:llä merkattiin huippumallit, halpamallien ollessa MX-merkkisiä.

Ti:n merkitystä Nvidian uudessa näytönohjaimessa voi vain arvailla, mutta mahdollisesti kyseessä on 2 gigatavun muistilla varustettu malli, joka on mahdollinen vastaus AMD:n Radeon HD 6950 -näytönohjaimelle. Jos huhut GTX 560:n GF114-piiristä pitävät paikkansa, suorituskyvyn voidaan olettaa asettuvan Radeon HD 6870 ja 6950 välille. AMD on myös tuomassa markkinoille 1 gigatavun version omista näytönohjaimistaan, joten kilpailu 200-300 euron hintakategoriassa tulee luultavasti kiristymään lähiaikoina. Samalla Nvidia jatkaa jo ennestään ailahtelevaista nimeämiskäytäntöään.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

JustGamer
JustGamer
Nostalgista :)
Ottaen huomioon kuinka halpaa muisti on näyttikseen, on aika ihme miten paljon se nostaa näyttiksen hintaa.


Arzgahhh
Arzgahhh
Tosiaan nostaligiaa... Itsellä oli joskus muinoin Nvidia Geforce 4 MX kortti.

ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


Kommentoi uutista