Green House julkaisee 15,6" USB-näytön

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Green House julkaisee 15,6" USB-näytön
Japanilainen Green House on tuomassa markkinoille 15,6" kokoisen näytön, joka ottaa kuvasignaalin USB 2.0 -liitännän kautta, utisoi TechPowerUp. USB-liitännän käyttö mahdollistaa lisänäyttöjen asentamisen ilman näytönohjaimen päivitystä, mikä saattaa tulla tarpeeseen esimerkiksi kannettavien tietokoneiden tapauksessa.

USB-liitännän kaistanleveyden rajoituksista johtuen GH-USD16K-mallin resoluutio jää 1366x768 pikseliin ja värisyvyys 18-bittiin eli 256 tuhanteen värisävyyn. Kontrastiksi ilmoitetaan 400:1, enimmäiskirkkaudeksi 220 cm/m2 ja vasteajaksi 16ms. Katselukulmat ovat kohtuullisen heikot 80 ja 40 astetta, mikä asettaa rajoituksia käytölle. LCD-paneeli on kuitenkin LED-taustavalaistu ja näyttö käyttää normaaliolosuhteissa vain 5 W tehoa.

TechPowerUp-sivuston mukaan GH-USD16K on tulossa Japanissa markkinoille helmikuun aikana noin 210 dollarin hintaan.

3 kommenttia

KalikoJak
Kyllä on huono näyttö hintaan nähen. Yleensä läppäreissä on kuitenkin väh. yksi näytön liitäntä, ja harva nyt läppärillä käyttää kolmea näyttöä. pöytäkoneella taas jos pitäisi käyttää kolmea näyttöä niin tuskin olet ensikertalainen koneiden kanssa ja näytönohjaimesikaan tuskin on huonoimmasta päästä, etteikö tukisi kolmea näyttöä. Yleensäkin jos montaa näyttöä kaipaa niin näytön laadulla on aika hyvin merkitystä.

Vaikea kuvitella että tälle näytölle todella olisi yhtään ostajaa...

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

Diazzi
Oisko ollu Samsung kenellä oli jo yli vuosi sitten tarjota 22" fullhd-näyttö, joka niinikään osasi ottaa usbista signaalin.
johtaja59
USB3:lla kaistarajoitus häviää ja ehkä vielä jonain päivänä näyttö saa virtansa myös 1-2 USB-liittimestä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille