AfterDawn logo

Green House julkaisee 15,6" USB-näytön

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Japanilainen Green House on tuomassa markkinoille 15,6" kokoisen näytön, joka ottaa kuvasignaalin USB 2.0 -liitännän kautta, utisoi TechPowerUp. USB-liitännän käyttö mahdollistaa lisänäyttöjen asentamisen ilman näytönohjaimen päivitystä, mikä saattaa tulla tarpeeseen esimerkiksi kannettavien tietokoneiden tapauksessa.

USB-liitännän kaistanleveyden rajoituksista johtuen GH-USD16K-mallin resoluutio jää 1366x768 pikseliin ja värisyvyys 18-bittiin eli 256 tuhanteen värisävyyn. Kontrastiksi ilmoitetaan 400:1, enimmäiskirkkaudeksi 220 cm/m2 ja vasteajaksi 16ms. Katselukulmat ovat kohtuullisen heikot 80 ja 40 astetta, mikä asettaa rajoituksia käytölle. LCD-paneeli on kuitenkin LED-taustavalaistu ja näyttö käyttää normaaliolosuhteissa vain 5 W tehoa.

TechPowerUp-sivuston mukaan GH-USD16K on tulossa Japanissa markkinoille helmikuun aikana noin 210 dollarin hintaan.


3 KOMMENTTIA

KalikoJak1/3

Kyllä on huono näyttö hintaan nähen. Yleensä läppäreissä on kuitenkin väh. yksi näytön liitäntä, ja harva nyt läppärillä käyttää kolmea näyttöä. pöytäkoneella taas jos pitäisi käyttää kolmea näyttöä niin tuskin olet ensikertalainen koneiden kanssa ja näytönohjaimesikaan tuskin on huonoimmasta päästä, etteikö tukisi kolmea näyttöä. Yleensäkin jos montaa näyttöä kaipaa niin näytön laadulla on aika hyvin merkitystä.

Vaikea kuvitella että tälle näytölle todella olisi yhtään ostajaa...

Diazzi2/3

Oisko ollu Samsung kenellä oli jo yli vuosi sitten tarjota 22" fullhd-näyttö, joka niinikään osasi ottaa usbista signaalin.

johtaja593/3

USB3:lla kaistarajoitus häviää ja ehkä vielä jonain päivänä näyttö saa virtansa myös 1-2 USB-liittimestä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT