Asus tuo markkinoille kolmen korttipaikan DirectCU II -coolerin

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus tuo markkinoille kolmen korttipaikan DirectCU II -coolerin
ASUS on kerännyt suosiota näytönohjainarvosteluissa omalla DirectCU-jäähdytysratkaisullaan, mutta tuleva DirectCU II tulee varmasti jakamaan mielipiteitä. Asus on tuomassa markkinoille AMD Radeon HD 6970 -näytönohjainta uudella DirectCU II -coolerilla, ja kortti vie jäähdytysratkaisuineen jopa kolme korttipaikkaa.

Vuosien varrella näytönohjainten jäähdytysratkaisujen koot ovat kasvaneet yhden korttipaikan koosta kahteen, ja suurimmat aftermarket-jäähdyttimet kuten Arcticin Accelero Xtreme ovat täyttäneet jopa kolme korttipaikkaa. Nyt Asus on tuomassa markkinoille DirectCU:n seuraavan version, jonka koossa ei ole säästelty. TechPowerUpin mukaan coolerissa on ainakin neljä 8 mm lämpöputkea, ja tuuletuksesta vastaa kaksi suurta 120 mm tuuletinta.

Uusi EAH6970 DirectCu tulee luultavasti olemaan yksi markkinoiden suurimpia näytönohjaimia, ja se näkyy kortin koon lisäksi myös liitännöissä. ASUS on saanut kolmen korttipaikan myötä lisätilaa liitännöille, ja kortista löytyykin neljä kappaletta DisplayPort-liitäntöjä sekä kaksi DVI-liitäntää. Kortin julkaisuajankohtaa tai tarkempia tietoja ei vielä julkaistu.
Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille