Video: Intelin mainoksessa takaa-ajo läpi Windowsin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Video: Intelin mainoksessa takaa-ajo läpi Windowsin
Intel on julkaissut Youtubessa kekseliään mainosvideon uudelle Core i5 -prosessorilleen. The Chase -niminen vajaan kahden minuutin mittainen video kuvaa takaa-ajon, joka tapahtuu Windows-käyttöjärjestelmän ja sen eri sovellusten sisällä.

Takaa-ajo seikkailee Windows Media Playerin, Quicktimen, Microsoft Wordin, Excelin, nettiselaimen sekä monien muiden Windows-sovellusten sisällä. Vaikka videolla ei edes vilahda itse prosessori, se on silti katsomisen arvoinen omaperäisen toteutuksensa vuoksi.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

ArttuH5N1
Haa, tuo youtubevideo on oikeasti youtubessa... :D

Kommentoi uutista