MSI:n Z68-pohjainen emolevy kuvissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MSI:n Z68-pohjainen emolevy kuvissa
Kiinalainen zol.com.cn-sivusto on vuotanut kuvia MSI:n tulevasta Z68-piirisarjaan perustuvasta emolevystä. Ennen MSI:n emolevyä nettiin on vuotanut kuvia Mitac-yhtiön valmistamasta emolevystä.

MSI:n toistaiseksi nimeämätön emolevy on microATX-kokostandardia. Samaa kokoluokkaa ovat myös useimmat H67-emolevyt, mutta niistä poiketen MSI:n Z68-pohjaisessa ratkaisussa on kaksi PCIe x16 -paikkaa. Emolevyn varustelutasoon kuuluu myös neljä DDR3-muistipaikkaa ja kuusi SATA-porttia, joista kaksi toimii 6 Gb/s:n nopeudella.

Takapaneelista löytyy ainakin kaksi USB 3.0 -porttia sekä HDMI- ja VGA-ulostulot. Vuotaneista kuvista on hankala mennä sanomaan paljoa enempää, koska niissä on käytetty hyvin voimakkaasti sumennusta. Z68-piirisarja on ikään kuin P67:n ja H67:n erityispiirteiden yhdistelmä. Z68:sta löytyy H67:n graafiset ominaisuudet ja P67:n ylikellotusmahdollisuudet. Ensimmäiset Z68-emolevyt ilmestyvät näillä näkymin toisella vuosineljänneksellä,

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille