Asukselta Micro-ATX-emolevy Fusionilla ja EFI-biosilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asukselta Micro-ATX-emolevy Fusionilla ja EFI-biosilla
AMD:n viime viikolla julkistamia Fusion-sarjan prosessoreita on jo nähty useissa pienissä kannettavissa ja Mini-ITX-kokoluokan emolevyissä, mutta Asus on julkistanut kaksi uutta Micro-ATX-luokkaan sijoittuvaa Fusion-emolevyä, kertoo NordicHardware.

Energiatehokkaan prosessorin ja DirectX 11 -rajanpintaa tukevan Radeon HD 6310 -näytönohjaimen yhdistävän E-350 APU:n lisäksi emolevyltä löytyy EFI-bios sekä Asuksen perinteiset ylikellotus- ja virransäästöominaisuudet. Passiivijäähdytetty E-350 tukee myös UVD3-videopurkuominaisuutta, jonka ansiosta E35M1-M - ja E35M1-M Pro -emolevyt sopivat erittäin hyvin HTPC-kokoonpanoihin.

Brazos-alustan Hudson-M1-piirisarja sisältää tuen SATA 6.0 Gbps -liitännälle ja E45M1-M Pro -mallissa on käytössä myös USB 3.0 -tuki. Lisäksi molemmissa emolevyissä on tarjolla HDMI, VGA, DVI, 6-kanavainen optinen SPDIF-ulostulo ja 8-kanavainen äänen ulostulo HDMI:n läpi.


Emolevy tukee Asuksen perinteisiä virransäästö- ja ylikellotusosovelluksia, kuten AI Suite II -ja Turbo V -toimintoja ja emolevy sisältää myös EPU-toimminnon ja nopean ylikellotuksen mahdollistavan Turbo Key II -toiminnon.

Mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin tähän mennessä harvoista emolevyistä löytyvä EFI-standardin mukainen BIOS-piirin korvaava järjestelmä, joka kätevän graafisen käyttöliittymän lisäksi nopeuttaa käynnistysaikoja ja lisää järjestelmän käyttömahdollisuuksia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Anonymous User
Anonymous User
?

Kommentoi uutista