Asukselta Micro-ATX-emolevy Fusionilla ja EFI-biosilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asukselta Micro-ATX-emolevy Fusionilla ja EFI-biosilla
AMD:n viime viikolla julkistamia Fusion-sarjan prosessoreita on jo nähty useissa pienissä kannettavissa ja Mini-ITX-kokoluokan emolevyissä, mutta Asus on julkistanut kaksi uutta Micro-ATX-luokkaan sijoittuvaa Fusion-emolevyä, kertoo NordicHardware.

Energiatehokkaan prosessorin ja DirectX 11 -rajanpintaa tukevan Radeon HD 6310 -näytönohjaimen yhdistävän E-350 APU:n lisäksi emolevyltä löytyy EFI-bios sekä Asuksen perinteiset ylikellotus- ja virransäästöominaisuudet. Passiivijäähdytetty E-350 tukee myös UVD3-videopurkuominaisuutta, jonka ansiosta E35M1-M - ja E35M1-M Pro -emolevyt sopivat erittäin hyvin HTPC-kokoonpanoihin.

Brazos-alustan Hudson-M1-piirisarja sisältää tuen SATA 6.0 Gbps -liitännälle ja E45M1-M Pro -mallissa on käytössä myös USB 3.0 -tuki. Lisäksi molemmissa emolevyissä on tarjolla HDMI, VGA, DVI, 6-kanavainen optinen SPDIF-ulostulo ja 8-kanavainen äänen ulostulo HDMI:n läpi.

Emolevy tukee Asuksen perinteisiä virransäästö- ja ylikellotusosovelluksia, kuten AI Suite II -ja Turbo V -toimintoja ja emolevy sisältää myös EPU-toimminnon ja nopean ylikellotuksen mahdollistavan Turbo Key II -toiminnon.
Mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin tähän mennessä harvoista emolevyistä löytyvä EFI-standardin mukainen BIOS-piirin korvaava järjestelmä, joka kätevän graafisen käyttöliittymän lisäksi nopeuttaa käynnistysaikoja ja lisää järjestelmän käyttömahdollisuuksia.

1 kommentti

Anonymous User
?

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille