Samsung esitteli 9 Series -ultrakannettavan

Kirjoittaja Panu Roivas,

Samsung esitteli 9 Series -ultrakannettavan
Samsung julkisti Las Vegasissa järjestettävillä CES-messuilla sen uusimman 9 Series ultrakannettavan. Uusi 13,3 tuuman LED-taustavalaistulla näytöllä varustettu kannettava on valmistettu Duralumin-metalliseoksesta jonka kerrotaan olevan kaksi kertaa kestävämpää kuin alumiini, mutta painoa kannettavalla on vain 1,3 kiloa.

9 Series käyttää Intelin toisen sukupolven Core i5 -prosessoria ja siinä olevaa HD Graphics -näytönohjainta. Mukana laitteessa on myös USB 3.0, Bluetooth 3.0, sisäänrakennettu WiMax1 ja viimeisimmät Wi-Fi ja USB Sleep & Charge -teknologiat.

Laitteen tekniset tiedot pikakatsauksena:

* CPU: Second Generation Intel Core i5 Processor 2537M (1.40 GHz, 3MB; turbo up to 2.3 GHz)
* Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium (64 bit) / Windows 7 Professional (64 bit)
* Memory: 4GB DDR3
* Storage (max): 128GB Solid State Drive (SSD)
* Screen: 13.3-inch HD LED-backlit SuperBright Plus display (400 nit)
* Resolution: 1366x768
* Graphics: Intel HD GT2 Integrated Graphics
* Speakers: 3 watt (1.5W x 2) stereo speakers and 1.5 watt sub-woofer
* Battery: Lithium Polymer; up to 6.5 hours
* Wireless: 802.11b/g/n; WiMax (select SKUs only)
* Weight: 2.89 lbs."Alle 1,5 kiloa painavana Samsung on suunnitellut 9 Series:n erottumaan joukosta ja uudistamaan perinteisen kannettavan ajatuksen," kertoo Scott Ledterman, Samsung Enterprise Business Divisionin PC-markkinointijohtaja. "Suunnitellessa 9 Series:n kaltaista premium-kannettavaa Samsung halusi tarjota unohtumattoman ja rajoittamattoman kokemuksen. 9 Series yhdistää menestyksekkäästi elegantin tyylin, suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden ultrakevyessä ja kannettavassa paketissa." Samsung 9 Series lähtee halvimmillaan 1599 dollarilla, ja sen pitäisi olla saatavilla helmikuusta alkaen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille