EVGA vilauttaa Nvidian seuraavaa dual-GPU-korttia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

EVGA vilauttaa Nvidian seuraavaa dual-GPU-korttia
Nvidian näytönohjaimia valmistava EVGA on esitellyt CES-messujen osastollaan kahteen grafiikkaytimeen perustuvaa näytönohjainmallia, mikä osaltaan varmistaa aiemmat huhut Nvidian uudesta tehomallista. Asiasta kertoo Tech Report. Yhtiö ei paljastanut kortista käytännössä mitään teknisiä yksityiskohtia, mutta kortin epäillään kuitenkin perustuvan kahteen GF110-piiriin.

Kuvissa näkyvä näytönohjain on kahden korttipaikan kokoinen ja jäähdytysjärjestelmä on EVGA:n omaa tekoa. Kaksi erillistä grafiikkapiiriä mahdollistavat kolme DVI-liitäntää, joiden avulla yksi kortti riittää Surround Gaming -kokoonpanon pyörittämiseen. Virransyötöstä huolehtii kaksi 8-pinnistä PCIe-lisävirtaliitintä, joka viittaa kohtuullisen massiiviiseen tehonkulutukseen.

Näytönohjaimesta löytyvien muistipiirien perusteella vaikuttaisi siltä, että molemmille grafiikkapiireille on tarjolla 1280 MB muistia 320-bittisellä muistiväylällä varustettuna GeForce GTX 570 -mallin tapaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille