Samsung Galaxy Tab sai lisää tehoa ja LTE-tuen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsung Galaxy Tab sai lisää tehoa ja LTE-tuen
Samsung on julkaissut päivitetyn version kohtuullisen hyvin myyneestä Galaxy Tab -laitteesta, uutisoi Lilliputing.com. Pienten suorituskykyä ja kameraa parantavien uudistusten lisäksi merkittävin uusi ominaisuus on LTE-modeemi, jonka avulla laitteen mobiiliyhteydet nousevat uudelle tasolle.

Laitteen ulkoasu on pysynyt samana, mutta Android 2.2 -käyttöjärjestelmää pyörittää nyt 1,2 GHz:n taajuudella toimiva Hummingbird-prosessori aiemman 1 Ghz:n mallin sijaan, mikä saattaa parantaa joissain arvioissa alitehoiseksi moititun laitteen käyttökokemusta. Prosessorin lisäksi Samsung on päivittänyt takapuolen kameran 5 megapikselin tarkkuuteen aiemmasta 3 megapikselistä.

Galaxy Tab on edelleen 7" kokoinen ja näytön resoluutio on 1024x600. Tämän hetkisten (huhuihin perustuvien) tietojen perusteella Galaxy Tabin omistajat ovat jäämässä ilman päivitystä Googlen erityisesti tablet-laitteille suunnittelemaan Android 3.0 -versioon johtuen uuden version tiukoista laitevaatimuksista, joihin sisältyy ainakin tuplaydinprosessori ja 1280x720 pikselin vähimmäisresoluutio.

Laite tulee Yhdysvalloissa myyntiin Verizon-operaattorille arvailujen mukaan vuoden puolivälin tietämillä ja päivitetty malli saapunee Eurooppaankin ainakin jollain aikataululla. 4G-mallin hintaa ei ole julkistettu.

Edit: Android 3.0 -version kovat laitteistovaatimukset vaikuttaisivat todellakin pelkiltä perättömiltä huhuilta ainakin Android-kehittäjä Dan Morrilin twitter-viestiin perustuen. Kiitos kommentoijalle vinkistä.

1 kommentti

SJK
Android 3.0:n tuplaydinprosessorivaatimuksen on Android-kehittäjä Dan Morrill jo kumonnut Twitter-merkinnässään. Muutenkin vaatimukset kuulostivat erittäin epärealistisilta, koska suurin osa (lähes mikään) markkinoilla olevista Android-tableteista ei niitä täytä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille