Gigabyte esitteli G1 Killer emolevyjä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte esitteli G1 Killer emolevyjä
Gigabyte on esitellyt CES-messuilla jo aiemmin vihjailemaansa G1 Killer -sarjan emolevyä. G1 Killer -sarja on suunniteltu miellyttämään erityisesti pelaajia sekä ominaisuuksiltaan että armeijatyylisen ulkoasunsa ansiosta. Muutamilla lisäherkuilla varustetut emolevyt on myös hinnoiteltu high-end-mallien sarjaan.

Gigabyten messuosastolla vierailleen HotHardware-sivuston mukaan Intelin Core i7 -prosessoreille suunniteltu G1 Killer -sarja koostuu aluksi kolmesta X58 Express -piirisarjalla varustetusta emolevystä. Emolevyn kuuteen muistipaikkaan mahtuu enintään 25 gigatavun verran DDR3-muistia.

Lisähuomiota Gigabyte hakee emolevylle asennetulla Creativen X-Fi 20K2 -äänipiirillä ja Bigfoot Networksin Killer E2100 -verkkokortilla, jossa on jopa 1 gigatavu omaa DDR2-muistia. Johtavana ajatuksena on siirtää kaikki mahdollinen prosessointi ulkoisille piireille ja käyttää tehot pelien pyörittämiseen. Erikoisuuksien lisäksi emoilta löytyy USB 3.0 - ja USB 2.0 -portteja sekä SATA 3 Gb/s ja SATA 6 Gb/s -portteja.

Viimeinen silaus armeijateemaan syntyy kiväärin lippaan muotoisesta jäähdytinsiilistä, jonka toisesta päästä pilkistää yksi panos. G1 Killer -emolevyjen hinnat alkavat 299 dollarista ja kalleimpien mallien hinnaksi kerrotaan jopa 500 dollaria.


Kuva: HotHardware.com

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille