Gigabyteltä mini-ITX-emolevy Fusion-prosessorilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyteltä mini-ITX-emolevy Fusion-prosessorilla
Gigabyte on julkaissut erityisesti HTPC-käyttöön suunnitellun Zacate-APU:lla varustetun mini-ITX-emolevyn, kertoo TechConnect. Zacate koostuu kahdesta 1,6 GHz:n taajuudella toimivasta Bobcat-ytimestä ja DirectX 11 -yhteensopivasta Radeon HD 6310 -näytönohjaimesta. GA-E350N-USB3 on lisäksi varusteltu kattavilla liitäntämahdollisuuksilla.

Emolevy sisältää kaksi DDR3-1333 muistipaikkaa, neljä kappaletta SATA 6,0 Gbps -liittimiä, yhden x4-nopeudella toimivan, mutta x16 levyisen PCI-Express-korttipaikan, kaksi USB 3.0 -liitintä ja D-Sub-, DVI- ja HDMI-liitännät sekä 7.1-kanavaisen äänipiirin.

Sekä prosessorin että Hudson-M1-piirisarjan peittävä jäähdytysratkaisu on suunniteltu matalaprofiiliseksi ahtaampiinkin koteloihin sijoittamisen helpottamiseksi. Prosessoriin sisäänrakennettu näytönohjain jaksaa pyörittää 1080p-tason videokuvaa ja mediakäyttöön hyvin soveltuvat äänen ja kuvan ulostulot tukevat käyttöä HTPC-koneissa.


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille