Nopeampi USB myös ensimmäisille Fusion-prosessoreille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Nopeampi USB myös ensimmäisille Fusion-prosessoreille
AMD:n uusi Zacate- ja Ontario-prosessoreista koostuva Brazos-alusta saa tuen USB 3.0 -tekniikalle piirivalmistajien toimesta. Taiwanilaisen Digitimes-sivuston lähteiden mukaan piirivalmistajat näkevät uuden alustan hyvänä sijoituksena, sillä AMD:n odotetaan tuovan tuotteisiinsa natiivin USB 3.0 -tuen vasta heinäkuussa julkaistavien Llano-prosessoreiden myötä.

Llano-suorittimissa käytettävän Hudson-D3/M3-piirisarjan odotetaan sisältävän tuen neljälle nopeammalle USB-portille. Llano on kuitenkin tarkoitettu pääosin keskitason ja korkeampaan hintaluokkaan sijoittuville kannettaville sekä työpöydille, mikä jättää nyt julkaistun Brazos-alustan väliin nopeamman USB:n osalta.

Piirivalmistajien uskoa hyvään menekkiin lisää myös Intelin suunnitelma rakentaa natiivi USB 3.0 -tuki piirisarjoihinsa vasta 2012 julkaistavan Ivy Bridge -prosessorisarjan myötä. Intelin USB-tuki saapuu senkin jälkeen vasta asteittain alkaen high-end-tuotteista.

1 kommentti

Arzgahhh
Hienoa että saatiin vihdoin yhteis ymmärrys. :)

ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille