AfterDawn logo

Lenovo päivittää ThinkPad-sarjaa Fusion-prosessorilla

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

AMD:n tämänpäiväisen virallisen Fusion-tekniikan julkistamisen jälkeen myös Lenovo on kertonut uudesta Fusion-prosessorin sisältävästä mallista. Fusion-päivityksen on saanut uusi ultra-kevyiden luokkaan kuuluva ThinkPad X120e -kannettava, joka sisältää E-350 "Zacate" -prosessorin, kertoo Tom's Hardware.

Lenovon ThinkPad-koneiden markkinoinnista vastaavan johtajan Dilip Bhatian mukaan kuvaa ja ääntä yhdistävät sisällöt ovat entistä tärkeämmässä osassa myös yritysmaailmassa, joka on perinteisesti Lenovon vahvaa aluetta. "ThinkPad X120e on optimoitu mahdollistamaan multimediasisältöjen luominen ja kuluttaminen, mutta samalla on saatu aikaan merkittäviä parannuksia kannettavien yleisimmän ongelman, eli akkukeston suhteen." Bhatia kertoo.

Lenovon mukaan uusi Zacate-prosessori mahdollistaa jopa 65 prosenttia enemmän graafista
suorituskykyä yhtiön aiempiin malleihin verrattuna. Se parantaa akkukestoa samalla noin 30 prosentin verran ja X120e-mallille luvataan yli kuuden tunnin käyttöaika.


11,6 tuuman kokoinen X120e sisältää lähes täysikokoisen näppäimistön ja painaa runsaan kilon. Laite tulee markkinoille helmikuun aikana alle 400 dollarin hintaan.

4 KOMMENTTIA

Tomppa121/4

Mielenkiintoisen kuuloinen ja hintainen, mutta mitä tarkoittaa "alle runsaan kilon"?

Tomppa122/4

Vahingossa tuplapostasin.

squi3/4

Originally posted by Tomppa12:

Mielenkiintoisen kuuloinen ja hintainen, mutta mitä tarkoittaa "alle runsaan kilon"?

Ajatuskatkosta :) Korjattu.

Thor19934/4

Tommoseen hintaan on kyllä aikas mielenkiintonen laite varmasti niin yritys kuin yksityis puolella

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT