Toshiban uusin tabletti odottaa Androidin Honeycomb-versiota

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Toshiban uusin tabletti odottaa Androidin Honeycomb-versiota
Toshiba on paljastanut ennakkotietoja uudesta Tegra 2 -alustaan perustuvasta tablet-koneestaan. Toshiban ilmoitus lienee alkusoittoa 6.1. alkaville CES-messuille, jossa odotetaan vielä useita Nvidian mobiilialustaan perustuvia tuotejulkistuksia. Tekniikkasivusto Engadget pääsi tutustumaan laitteeseen pintapuolisesti ja sivuston esittelyn mukaan ulkoinen laatu oli vaikuttavaa.

Uuden laitteen nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta Toshiba tuskin jatkaa heikon vastaanoton saaneen aiemman tablettinsa mukaista Folio-sarjaa. 10.1" kokoinen näyttö toimii 1280x800 resoluutiolla. Näyttö sopeutuu ympäröivään valoisuuteen kirkkautta ohjaavan sensorin avulla. Laitteesta löytyy kamera sekä etu että takapuolelta. Reunoihin on sijoiteltu täyskokoiset USB- ja HDMI-liitännät, mini-USB sekä SD-korttipaikka.

Hyvän suorituskyvyn lisäksi Toshiban tabletti on varustettu myös käyttömukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, kuten kumipäällysteisellä irrotettavalla takakannella, joka mahdollistaa akun vaihtamisen laitteeseen. Toshiba on ilmoittanut, että laite julkaistaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla kunhan Googlen seuraava Android-versio (Honeycomb) valmistuu ja hinnoittelusta on luvattu kilpailukykyistä.


Kuvat:Engadget

1 kommentti

mniskane
Kiva juttu, että näitä kunnon tabletteja alkaa kanssa tulla markkinoille. Tällä varmaan pystyy katsomaan leffoja ilman typeriä "iPad laitteesi ei ole tarpeeksi tehokas tämän video katsomiseen..." nootteja + ihan vaan raahaan ja tiputtaan leffat sinne laitteeseen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille