Uusi artikkeli: Muistipäivitys: Riittääkö RAM?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Muistipäivitys: Riittääkö RAM?
Muistin hinta on tällä hetkellä pohjalukemissa, ja enemmän on aina parempi, eikös niin? Päätimme testata onko nyt oikea aika tehdä muistipäivitys koneeseen, ja keräsimme oleellisemmat argumentit puolesta ja vastaan.

Nykyään monet suosittelevat 4 gigatavun muistimäärää riittäväksi jokaiselle, mutta pitääkö tämä enää paikkansa? Tom's Hardware otti asiasta selvää tämänkertaisessa artikkelissa, ja lopputulos saattaa tulla monelle yllätyksenä. Hyppää artikkeliin ja ota selvää:

Muistipäivitys: Riittäkö RAM?

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista