Uusi artikkeli: Muistipäivitys: Riittääkö RAM?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Muistipäivitys: Riittääkö RAM?
Muistin hinta on tällä hetkellä pohjalukemissa, ja enemmän on aina parempi, eikös niin? Päätimme testata onko nyt oikea aika tehdä muistipäivitys koneeseen, ja keräsimme oleellisemmat argumentit puolesta ja vastaan.

Nykyään monet suosittelevat 4 gigatavun muistimäärää riittäväksi jokaiselle, mutta pitääkö tämä enää paikkansa? Tom's Hardware otti asiasta selvää tämänkertaisessa artikkelissa, ja lopputulos saattaa tulla monelle yllätyksenä. Hyppää artikkeliin ja ota selvää:

Muistipäivitys: Riittäkö RAM?

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille