EVGA P67 Classified tarjoaa tilaa näytönohjaimille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

EVGA P67 Classified tarjoaa tilaa näytönohjaimille
EVGA on julkaissut kuvan tulevasta Intelin Sandy Bridge -prosessoreille tarkoitetusta LGA1155-kantaisesta P67 Classified -emolevystään. Vaikka EVGA ei juuri emolevyistään ole tunnettu, P67 Classified mallillaan se haluaa ilmeisesti tehdä vaikutuksen Emolevy sisältää kokonaiset kuusi PCI Express x16 -korttipaikkaa, jotka mitä luultavimmin on yhdistetty Nvidian nForce 200 -piirin avulla.

P67 Classified sisältää kaksi 8-pinnistä virtaliitintä prosessorille, mikä varmistaa virran riittämisen kovemmassakin ylikellotuskäytössä. Lisäksi virransyöttö on 12 vaiheinen. ATX-virtaliitin on käännetty 90 asteen kulmaan.

DDR3-muistipaikkoja löytyy neljä kappaletta. Massamuistia voi kiinnittää kahteen SATA 6 gbps -liittimeen ja neljään SATA 3.0 Gbps -liittimeen. USB-liitäntöjen laatua ei voi päätellä kuvasta, mutta emolevyn varustelun huomioonottaen ainakin osa lienee nopeampaa USB 3.0 -standardia. Virallista julkaisua odotellaan vajaan kuukauden päästä CES-messuilla.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Anonymous User
Anonymous User
Jaa ei ole EVGA emolevyistään tunnettu, vai? Mitähän jos jättäisir nämä arvostelut ammattilaisille. Mikähän tämä tuplakantainen SR-2 emolevy sitten on, jos se on mielestäsi tuntematon. Tuntematon on ilmeisesti myös Classified-sarja, joka kilpailee Asuksen ROG:n kanssa.
Anonymous User
Anonymous User
Jaa ei ole EVGA emolevyistään tunnettu, vai? Mitähän jos jättäisir nämä arvostelut ammattilaisille. Mikähän tämä tuplakantainen SR-2 emolevy sitten on, jos se on mielestäsi tuntematon. Tuntematon on ilmeisesti myös Classified-sarja, joka kilpailee Asuksen ROG:n kanssa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4997 Vapaata keskustelua
Thunderbird/Gmail ongelma 14 Windows -ongelmat
Yleistä keskustelua asian vierestä 103 Vapaata keskustelua
Muistin lisääminen tietokoneeseen. Mitä huomioon? 4 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1142 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Mitä tarkastaa/päivittää uuteen valmiiseen konepakettiin. 1 Uutta tietokonetta ostamassa
PlayStation 5 -saatavuus 1 Playstation (PS4 ja PS5)
Videoketju 402 Vapaata keskustelua
Uudet / mielenkiintoiset sovellukset 2 Yleistä keskustelua kännyköistä
Perseilyketju. 2194 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä