Zalmanilta kotelo lennossa vaihdettavalla kovalevykelkalla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Zalmanilta kotelo lennossa vaihdettavalla kovalevykelkalla
Zalman on esitellyt tehokäyttäjille suunnattua GS1200-koteloa, joka sisältää muun muassa mahdollisuuden kiintolevyn vaihtamiseen ilman koneen sammuttamista. Asiasta uutisoi Tom's Hardware. Kokonaan mattamusta kotelo sisältää valmiiksi useita tuulettimia ja tarpeeksi tilaa useimmille.

Tiedot kotelosta ovat vähäiset, mutta kuvien perusteella kotelon päälle sijoitetun kovalevykelkan lisäksi kotelosta löytyy etupaneelista yksi USB 3.0 -portti, kolme USB 2.0 -porttia ja sSATA-liitäntä sekä perinteiset audioliittimet.

Kotelo syö enintään neljä 5,25" kokoista asemaa ja kahden etupaneelista löytyvän tuulettimen alla on tehokkaasti viilennettyä tilaa kovalevyille, johon on lisäksi näppärä päästä käsiksi. Tuulettimia löytyy vähintään kolme, joista kaksi etupaneelissa ja yksi sivulla.

Kotelon hintaa ei ole julkistettu, mutta sen uskotaan olevan esillä ensi kuun CES-messuilla.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista