MSI:ltä Intelin Oak Trail -tabletti CES-messuilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

MSI:ltä Intelin Oak Trail -tabletti CES-messuilla
MSI aikoo julkaista tammikuussa järjestettävillä CES-mesuilla Intelin Oak Trail -mobiilialustaan perustuvan Windows-tabletin. Engadget kertoo, että MSI:n WinPad on yksi ensimmäisistä uusittuun Atom-alustaan perustuva laite. Kodinelektroniikkaan keskittyvistä CES-messuista odotetaan hurjaa tablet-koneiden esiinmarssia.

MSI:n Pohjois-Amerikan myyntijohtajan Andy Tungin mukaan Intelin odotettu tablet-alusta parantaa sekä suorituskykyä että akunkestoa, mutta muutokset eivät ole erityisen merkityksellisiä. Oak Trailin odotetaan olevan askel oikeaan suuntaan, mutta kisaa tablettien pyörittämisestä johtavat edelleen ARM-pohjaiset alustat.

MSI:n WinPad on alle tuuman paksuinen ja monikosketusta tukea näyttö toimii 1024x600 resoluutiolla. Laitteesta löytyy mini-HDMI-liitäntä, mikä osaltaan viittaa uuden Atom-alustan parantuneeseen suorituskykyyn.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille