Motorolan tabletista ensimmäiset salakuvat

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Motorolan tabletista ensimmäiset salakuvat
Motorolan puolivalmiista Android-tabletista on alkanut tihkua tietoja ja nykyiset vuodot tuskin jäävät lajissaan viimeiseksi. Täysin salainen laite ei kuitenkaan enää ole, sillä se nähtiin Googlen Android-pomon Andy Rubinin käsittelyssä jo aiemmin. Engadgetin mukaan Taiwanilaiselta foorumilta on löytynut lisää kuvia tabletin Android Honeycomb -käyttöjärjestelmän kotiruudusta. Tarjolla on myös tarkempia teknisiä tietoja.

Foorumilla julkaistujen tietojen mukaan Motorola on julkaisemassa tabletista sekä 7" että 10" kokoiset versiot. Kuvissa näkyvän ruudun resoluutioksi kerrotaan 1280x800 ja kuten Rubin vihjaisi haastattelussa, prosessorina on käytetty Nvidian kaksiytimistä Tegra 2 -alustaa, joka on tämän hetken nopeisn ARM-arkkitehtuuriin perustuva SoC (System-on-Chip).

Laitteessa on kamera etu- ja takapuolella. Takapuolen kamera toimii 5 megapikselin tarkkuudella ja etupuolen videopuhelukäyttöön tarkoitettu kamera 2 megapikselin tarkkuudella. Pelejä varten laitteessa on gyroskooppi. Tietojen mukaan sisäistä muistia on mukavat 32 gigatavua ja sitä on mahdollista laajentaa MMC- ja microSD-paikkojen kautta.

Huolimatta kuvien epämääräisyydestä tiedot saattavat hyvinkin olla aitoja. Tilanne muistuttaa paljolti Samsungin Galaxy Tabin julkaisua, jonka tiedot tarkentuivat useita kertoja ennen virallista julkaisua. Motorolan odotetaan kertovan laitteesta virallisesti CES-messuilla tammikuussa ja sen uskotaan tulevan myyntiin pian julkistuksen jälkeen.


Kuva: Engadget

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille