LG julkaisi ultra-ohuen LED-näytön

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LG julkaisi ultra-ohuen LED-näytön
LG on julkaissut yhtiön tähän asti ohuimman LED-näytön, jonka paksuus on vain 7,2 millimetriä. LG E2290V -mallin vasteaika on vain 2ms, mikä tekee siitä erittäin sopivan nopeatempoiseen peli- ja elokuvakäyttöön.

Ohuus on saavutettu asentamalla kaikki enemmän tilaa vievät liitännät ja toiminnot näytön alustaan. Alustasta löytyy niin virtaliitin kuin VGA-, DVI- ja HDMI-liitännät. 21" kokoisen ja 1920x1080 resoluutiolla toimivan näytön kirkkaus on enimmillän 250 cd/m2 ja dynaaminen kontrasti 10,000,000:1. Taustavalaisussa käytetty LG:n Super LED -tekniikka kuluttaa yhtiön tiedotteen mukaan 40 prosenttia vähemmän tehoa kuin perinteiset CCFL-taustavalaistut LCD-näytöt.

E2290V on tullut myyntiin Aasian markkinoilla noin 329 euron hintaan ja näytön odotetaan saapuvan myös Eurooppaan piakkoin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista