AMD uusii Catalyst Control Centerin

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

AMD uusii Catalyst Control Centerin
AMD:n nykyiselle Catalyst Control Centerille ei ole käyttäjien parissa liiemmin kehuja jaettu, mutta tähän saattaa tulla muutos kun AMD uusii CCC:n käyttöliittymän uusien ajurien tullessa.

PC Perspective on tehnyt pienen katsauksen AMD:n tulevan CCC:n esikatsausversioon, jossa käydään läpi sen tuomat uudistukset. Uusittu käyttöliittymä on explorer-tyyppinen ja selkeämpi kuin nykyinen CCC.

AMD uusii CCC:n tulevaa AMD Fusion -alustaa varten, ja se tulee toimimaan erilaisten APU ja GPU -yhdistelmien kanssa. Tarjolla on edelleen vanhasta CCC:stä tutut kaksi käyttötapaa, mainstream ja advanced.

Uusi Catalyst Control Center 2 on saatavilla AMD:n sivuilta 10.12 preview -ajurien muodossa. Koska kyseessä on preview-ajuri, paketti ei välttämättä ole sopiva niille, jotka kaipaavat vakautta. Sillä välin kun uutta ajuripakettia hiotaan, AMD tarjoaa sen rinnalla myös perinteisen CCC:n taatakseen toimivuuden eri kokoonpanoissa.

1 kommentti

MattiMies
Jepa

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille