Videolla: Esittelyssä BlackBerry PlayBook

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Videolla: Esittelyssä BlackBerry PlayBook
BlackBerry-puhelimistaan tuttu RIM aikoo tablet-markkinoille yrityskäyttäjille suunnatulla PlayBook-tabletillaan, joka on nykyisten tietojen mukaan tarkoitus julkaista joskus ensi kevään aikana. PlayBook perustuu kokonaan uuteen BlackBerry Tablet OS -käyttöjärjestelmään ja yksi sen myyntivalteista on hyvä liitettävyys jo olemassa oleviin BlackBerry -yritysjärjestelmiin.

Boy Genius Report -sivusto on päässyt kuvaamaan videon vielä julkaisemattoman laitteen ominaisuuksista. Yli yhdeksän minuutin mittaisella videolla käydään läpi laitteen käyttöliittymän perustoimintaa sekä esimerkiksi moniajon toteutusta. Videon perusteella RIM on tehnyt hyvää työtä, sillä tyylikäs käyttöliittymä liukuu ruudulla erittäin sulavasti ja vaikuttaa reagoivan kosketukseen ilman viiveitä. Odotettu alle 500 dollarin jälleenmyyntihintakaan ei vaikuta pahalta ottaen huomioon laitteen ominaisuudet.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista