Thermaltake Armor A30 tarjoaa suojaa kovempaankin käyttöön

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Thermaltake Armor A30 tarjoaa suojaa kovempaankin käyttöön
Kotelovalmistaja Thermaltake on julkaissut Armor A30 -kotelon, jonka nimensä mukaisesti pitäisi tarjota luotettavaa suojausta koneelle esimerkiksi LAN-partyjen yhteydessä, uutisoi Nordic Hardware. Tavallista pienikokoisempi kotelo tukee vain Micro-ATX- ja Mini-ITX-emlevyjä. Valmistajan mukaan koteloon mahtuu kuitenkin täysikokoinen tehokas näytönohjain.

Armor A30 luottaa alipaineeseen ilmavirran aikaansaamiseksi. Ilmaa kotelon sisään imee vain yksi 90mm:n tuuletin ja lämmin ilma poistuu kotelon katossa olevan 230mm:n tuulettimen sekä kahden pienemmän takapaneelissa sijaitsevan tuulettimen avustuksella. Tuulettimien melutasoksi kerrotaan 15 - 18 dBa.

Emolevy sijaitsee kotelon pohjalla kiinnitettynä erilliseen ulosvedettävään kelkkaan, mikä helpottaa ruuvailua hieman. Etupaneeli sisältää muutamia liitäntöjä, kuten eSATA-portin, USB3.0 ja USB2.0-portit ja perinteiset audioliitännät.

Kotelon ulkoiset mitat ovat 266 x 291 x 456 mm ja teräskotelon paino on 6,7kg. Valmistaja kuvaa kotelon rakennetta sivuillaan termillä luodinkestävä, mitä tuskin kannattaa ottaa täysin kirjaimellisesti. Pienestä koosta huolimatta koteloon mahtuu täysikokoinen ATX-virtalähde, mutta prosessorin jäähdytin on rajoitettu 90mm:n maksimikorkeuteen.

1 kommentti

tonttila
Kantokahva puuttuu :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille