10 tuuman Gloria Samsungin seuraava tablet-malli?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

10 tuuman Gloria Samsungin seuraava tablet-malli?
Samsung on jo Galaxy Tabillaan todistanut, että Android-tableteille on menekkiä. Ranskalaisen Blogeee-sivuston mukaan Samsungin seuraava suuri suunnitelma koskee Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustettua Gloria-nimistä tablettia.

Tablettien perusideaan kuuluu keveys ja käyttö kosketusnäytön avulla. Blogeeen tietojen mukaan Gloria sisältäisi kuitenkin fyysisen qwerty-näppäimistön helpottamaan hiirellä ohjattavaksi suunnitellun Windows 7:n käyttöä. Lisäksi Samsung on suunnittelemassa Windowsin käyttöliittymän päälle omaa kosketusohjaukseen optimoitua versiotaan.

Blogeeen lähteiden mukaan laite olisi tulossa markkinoille ensi vuoden maalis-huhtikuun aikana. Alla oleva kuva ei esitä varsinaista laitetta, vaan kyseessä on taiteilijan näkemys mahdollisesta ulkoasusta.Kuva: Blogeee

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille