Futuremark julkaisi 3DMark 11 -testiohjelman

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Futuremark julkaisi 3DMark 11 -testiohjelman
Futuremark on viimein julkaissut 3DMark 11 -testiohjelmiston. Alan standardiksi muodostunut testiohjelma tukee uusimmassa versiossaan DirectX 11 -rajapinnan ja Direct Compute -rajapinnan tarjoamia uusia tekniikoita ja saa tehokkaimmankin pelikoneen hyytymään.

3DMark 11 testaa esimerkiksi viime aikoina väittelyn kohteena ollutta tesselaatiota, heijastumisefektejä parantavaa Ambient Occlusion -ominaisuutta ja volumetrista valaistusta. Testi perustuu uuteen grafiikkamoottoriin ja varsinaisen grafiikan testauksen lisäksi mukana on fysiikan mallinnuksen mittaus ja näitä yhdistävä osio.

Komponenttivalmistaja MSI on toiminut virallisena yhteistyökumppanina uusimman 3DMark-ohjelman kehityksessä. Julkaisun kunniaksi MSI on avannut kilpailun, jossa tarkoituksena on tavoitella suurinta mahdollista pistemäärää MSI:n omaa N480GTX Lightning -näytönohjainta käyttäen.

Toisessa sarjassa käytetään MSI:n GTX400- ja GTX500-sarjojen näytönohjaimia ja tavoitteena on paras mahdollinen hinta/suorituskyky-suhde. Suhde lasketaan 3DMark 11 -testin tuloksesta jaettuna näytönohjaimen dollarimääräisellä jälleenmyyntihinalla.
3DMark 11 -ohjelman ilmaisen perusversion voi ladata esimerkiksi täältä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille