Samsung: miljoona Galaxy Tabia myyty

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung: miljoona Galaxy Tabia myyty
Samsung on eWeek-sivuston mukaan ilmoittanut myyneensä maailmanlaajuisesti jo miljoona Galaxy Tab -laitetta. Galaxy Tab on ollut markkinoilla noin kaksi kuukautta. Galaxy Tab on ensimmäinen vakavastiotettava kilpailija Applen iPadille, jonka myynti Suomessakin alkoi laajassa mitassa viime viikolla. Samsungin tabletilla on kuitenkin vielä kirittävää, sillä arvioiden mukaan Apple on myynyt jo yli 8 miljoonaa iPadia keväällä tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Takaa-ajajan asemasta huolimatta Samsung on jo täyttänyt laitteen julkaisun aikana asettamansa tavoitteet. Yhtiö suunnitteli miljoonan laitteen Galaxy Tabin myyntiä tämän vuoden puolella. Lukemien voi odottaa vielä kasvavan, sillä joulunalusajan shoppailukausi on vasta aluillaan.

Galaxy Tabin hyvin sujuva myynti perustunee osaksi Samsungin hyvään maineeseen puhelinvalmistajana. Tilastojen mukaan Samsung on onnistunut siinä missä Nokialla on ollut vaikeuksia jo vuosia. ComScore-tutkimuksen mukaan 24,2% Yhdysvaltalaisista kertoi käyttävänsä Samsungin puhelinta tai yhtiön muita mobiililaitteita.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille