AfterDawn logo

Samsung: miljoona Galaxy Tabia myyty

Teemu Laitila Teemu Laitila

Samsung on eWeek-sivuston mukaan ilmoittanut myyneensä maailmanlaajuisesti jo miljoona Galaxy Tab -laitetta. Galaxy Tab on ollut markkinoilla noin kaksi kuukautta. Galaxy Tab on ensimmäinen vakavastiotettava kilpailija Applen iPadille, jonka myynti Suomessakin alkoi laajassa mitassa viime viikolla. Samsungin tabletilla on kuitenkin vielä kirittävää, sillä arvioiden mukaan Apple on myynyt jo yli 8 miljoonaa iPadia keväällä tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Takaa-ajajan asemasta huolimatta Samsung on jo täyttänyt laitteen julkaisun aikana asettamansa tavoitteet. Yhtiö suunnitteli miljoonan laitteen Galaxy Tabin myyntiä tämän vuoden puolella. Lukemien voi odottaa vielä kasvavan, sillä joulunalusajan shoppailukausi on vasta aluillaan.


Galaxy Tabin hyvin sujuva myynti perustunee osaksi Samsungin hyvään maineeseen puhelinvalmistajana. Tilastojen mukaan Samsung on onnistunut siinä missä Nokialla on ollut vaikeuksia jo vuosia. ComScore-tutkimuksen mukaan 24,2% Yhdysvaltalaisista kertoi käyttävänsä Samsungin puhelinta tai yhtiön muita mobiililaitteita.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.