ASRockilta Fatal1ty-brändätty emolevy pelaajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

ASRockilta Fatal1ty-brändätty emolevy pelaajille
ASRock on ottanut ammattimaisena pelaajan tunnetun Jonathan "Fatal1ty" Wendellin vauhdittamaan uuden pelaajille suunnatun P67-piirisarjaisen emolevynsä myyntiä. Fatal1ty P67 Professional -emolevy sisältääkin muutamia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Wendell on aiemmin lainannut nimeään emolevyvalmistaja Abitille.

Punamustalla värityksellä koristellulta Fatal1ity P67 Professional -emolevyltä löytyy 16+2-vaiheinen digitaalinen virransyöttö prosessorille. Täysikokoisia PCIe-korttipaikkoja on kolme kappaletta ja emolevy tukee kolmen kortin SLI- ja CrossFire-kokoonpanoja. ASRock on korvannut perinteisen BIOS-piirin uudella UEFI-biosilla, jonka on ennustettu tulevan laajempaan käyttöön Sandy Brige -prosessoreiden myötä. Muistipaikkoja löytyy neljä kappaletta ja ne tukevat DDR3-2133-muistipalikoita.


Liitäntöjen puolesta emolevy on hyvin varusteltu ja se tarjoaa kuusi kappaletta SATA 6.0 Gbps -liittimiä ja kolme hitaampaa SATA 3.0 Gbps -liitintä. USB 3.0 -portteja on neljä kappaletta, joista kaksi on mahdollista reitittää mukana tulevan etupaneelin liittimiin. Mielenkiintoinen yksityiskohta on normaalista 125 Hz:n taajuudesta 500 Hz:n kellotettu kustomoitu USB-portti, johon on tarkoitus kiinnittää hiiri maksimaalisen pelitarkkuuden saavuttamiseksi.

Emolevy on tulossa markkinoille tammikuun alussa ja sille kerrotaan hinnaksi 250 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista