AfterDawn logo

VisionTekin Killer on näytönohjain verkkokortilla

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Näytönohjaimia valmistava VisionTek ja verkkolaitevalmistaja Bigfoot Networks ovat yhdistäneet voimansa ja julkaisset VisionTek Killer HD 5770 -kortin jossa yhdistyy näytönohjain ja verkkokortti. Kyseessä on ensimmäinen laite, jossa grafiikkapiiri ja verkkokortti on rakennettu samalle piirilevylle.

Killer HD 5770 vie tilaa kahden korttipaikan verran. Nimensä mukaisesti se perustuu AMD:n Radeon HD 5770 -näytönohjaimeen, eli se sisältää 40 nm:n Juniper-piirin ja tukee DirectX 11 -rajapintaa. Kortissa on gigatavu GDDR5-muistia. Verkko-operaatioita hoitaa 400 MHz:n taajuudella toimiva NPU (network processing unit.

Näytön liittämiseksi tarjolla on kaksi DVI-liitäntää ja yksi HDMI-liitäntä. Verkkojohdon voi kiinnittää gigabitin RJ45-verkkoliitäntään.

Valmistajan mukaan VisionTek Killer HD 5770 on suunniteltu tarjoamaan pelaajille nopeaa ruudunpäivitystä ja luotettavat sekä nopeat verkkoyhteydet. Kortti on tulossa markkinoille lähiaikoina ainakin Yhdysvalloissa ja hinnaksi on ilmoitettu noin 200 dollaria.

2 KOMMENTTIA

Arzgahhh1/2

oi no tossa vois olla jo vuoden tuote!

TemeTee2/2

Ei voi sitte ennemmin suoraan emolevyyn tommosta turhuutta tunkea?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT