Dell Vostro V130 käyttää Intelin uusittua jäähdytystä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Dell Vostro V130 käyttää Intelin uusittua jäähdytystä
Dellin uusin 13-tuumainen ultrakannettava Vostro V130 tuo mukanaan Intelin Hyperbaric Cooling -teknologian, jonka ansiosta kannettavan jäähdytys pitäisi olla entistä tehokkaampaa.

Dell Vostro V130 erottuu muiden 13" ultrakannettavien joukosta lähinnä uuden jäähdytysmekanismin osalta. Uusi Hyperbaric Cooling -jäähdytys käyttää sisäänrakennettua tuuletinta, joka imee viileää ilmaa kannettavan vasemmalta takareunalta, ja työntää kuuman ilman pois oikealta. Uuden jäähdytysmekanismin ansiosta tuulettimen nopeutta voidaan tiputtaa ja samalla sen melutaso laskee.

"puhaltamalla kylmää ilmaa suoraan kotelon ulkopuolelta kuumien komponenttien yli voimme luoda tehokkaamman jäähdytysratkaisun. Tämä johtuu siitä, että puhaltamalla ilmaa komponenttien yli voidaan luoda vahvempi viilentävä ilmavirtaus joka usein johtaa parempaan alustan jäähdytykseen.", Intelin pääinsinööri Rajiv Mongia kertoo.

Dellin mukaan uusi kannettava on suunniteltu paljon matkustaville yrittäjille, ja sen kuori on valmistettu alumiinista, sinkistä ja magnesiumseoksesta. Vostro V130 tarjoaa useampia eri suoritinvaihtoehtoja Core i5-, i3 ja Celeron -sarjoista, Intelin integroidun näytönohjaimen, maksimissaan 4 gigatavua muistia, 500 gigatavun kiintolevyn ja 1366x768 mattanäytön.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille