Noctua jakaa LGA1155-kiinnikkeitä vanhoille asiakkaille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Noctua jakaa LGA1155-kiinnikkeitä vanhoille asiakkaille
Jäähdytystuotteita valmistava Noctua on ilmoittanut, että yhtiö lahjoittaa ilmaiset kiinnikkeet niille vanhoille asiakkailleen, jotka haluvat päivittää järjestelmänsä Intelin tuleviin Sandy Bridge -prosessoreihin ja niiden käyttämään LGA1155-kantaan.

LGA1156- ja LGA1155-alustojen kiinnikkeiden samankaltaisuudesta johtuen Noctuan uudemmat mallit, kuten NH-C14, NH-D14, NH-C12P> SE14, NH-U9B SE2 tukevat jo valmiiksi ensi vuoden alussa julkaistavia uusia prosessoreita, mutta mukava markkinointitempaus on kohdistettu vanhoille asiakkaille, joilta puuttuu tuki SecuFirm2-kiinnikkeille.

Ilmaiset kiinnikkeet saa omakseen lähettämällä Noctuan nettisivujen kautta kuvan aiemmin ostetun jäähdyttimen kuitista sekä Socket 1155 -prosessorin tai emolevyn kuitista. NM-I3-kiinnityskitti on yhteensopiva kaikkien 2005 vuodesta alkaen julkaistujen mallien kanssa.

2 kommenttia

kikuu
Ruvennut Noctuaakin ottamaan päähän se, että kokoajan tulee uusia kantoja, johon ei vanhat prossut ja coolerit ole yhteensopivia. Vaikka heillehän se on oikea kultakaivos, mutta Noctuan hinnoilla voittoa tulee kaikesta ihan tarpeeksi :)
Mummy
Vanhaa tuttua Noctuaa, "turvallisuutta".
Sama tempaus oli kun tuli i5 ja i7 markkinoille ja käsitääkseni sekin on vielä voimassa.

Ellennyt ihan väärin muista niin postikulutkin meni Noctuan piikkiin, vaikka paketti tulikin ulkomailta eikä suomen maahantuojalta.

Suoritin: i5-4670K @4.2GHz 1.175v. Emolevy: MSI Z87-GD65 Gaming. Muistit: 2x4G G.Skill Sniper DDR3-1866. Näytönohjain: ASUS HD7970.
Tarkemmat tiedot nickiä klikkaamalla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille