AfterDawn logo

Uusi artikkeli: harrastajan paras SSD-asema tällä hetkellä

Teemu Laitila Teemu Laitila

SSD-levyjen markkinat kehittyvät koko ajan ja oli aika päivittää aiempia SSD-artikkeleita. SSD-levyt tarjoavt kiistattoman nopeuslisän niin työpöytäkäytössä kuin pelienkin suhteen esimerkiksi lyhyempien latausaikojen muodossa. Asemien hintahaarukka on erittäin laaja alkaen halvimmillaan 80 dollarin paikkeilta jatkuen helposti tuhanteen dollariin kaikkein isoimpien mallien osalta.

Laajan hintahaarukan lisäksi SSD-asemien ominaisuudet vaihtelevat suuresti ja yhdessä osa-alueessa hyvin pärjäävä asema saattaa olla toisessa käytössä vähemmän kuin optimaalinen ratkaisu. Artikkelissa pyritäänkin ottamaan huomioon eri näkökulmat ja käyttöskenaariot suosituksia annettaessa.

Artikkelissa paneudutaan seitsemään aiemmin testaamattomaan SSD-asemaan. Testissä on mukana A-Datan Nobility N002, Corsairin Force F160, Kingstonin SSDNow V ja V+, Patriot Inferno ja Samsungin 470-Series. Muut testin asemat perustuvat tekniikaltaan jo aiemmin nähtyihin ratkaisuihin ja muistiohjaimiin, mutta Samsungin 470-Series perustuu aiemmin testaamattomaan uuteen tekniikkaan.


SSD-kooste: harrastajan parhaat valinnat tällä hetkellä

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT