Uusi artikkeli: harrastajan paras SSD-asema tällä hetkellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: harrastajan paras SSD-asema tällä hetkellä
SSD-levyjen markkinat kehittyvät koko ajan ja oli aika päivittää aiempia SSD-artikkeleita. SSD-levyt tarjoavt kiistattoman nopeuslisän niin työpöytäkäytössä kuin pelienkin suhteen esimerkiksi lyhyempien latausaikojen muodossa. Asemien hintahaarukka on erittäin laaja alkaen halvimmillaan 80 dollarin paikkeilta jatkuen helposti tuhanteen dollariin kaikkein isoimpien mallien osalta.

Laajan hintahaarukan lisäksi SSD-asemien ominaisuudet vaihtelevat suuresti ja yhdessä osa-alueessa hyvin pärjäävä asema saattaa olla toisessa käytössä vähemmän kuin optimaalinen ratkaisu. Artikkelissa pyritäänkin ottamaan huomioon eri näkökulmat ja käyttöskenaariot suosituksia annettaessa.

Artikkelissa paneudutaan seitsemään aiemmin testaamattomaan SSD-asemaan. Testissä on mukana A-Datan Nobility N002, Corsairin Force F160, Kingstonin SSDNow V ja V+, Patriot Inferno ja Samsungin 470-Series. Muut testin asemat perustuvat tekniikaltaan jo aiemmin nähtyihin ratkaisuihin ja muistiohjaimiin, mutta Samsungin 470-Series perustuu aiemmin testaamattomaan uuteen tekniikkaan.


SSD-kooste: harrastajan parhaat valinnat tällä hetkellä

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Teams sovellus 3 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä