iPadin myynti alkaa huomenna

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (4)

iPadin myynti alkaa huomenna
Suuren suosion rapakon toisella puolella saavuttanut Applen tablet-tietokone iPad on tulossa huomenna myyntiin myös Suomessa. Tietoa ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta muutamat Applen jälleenmyyjät aikovat avata liikkeensä jo aamuseitsemältä huomenna. Lisäksi Digitoday uutisoi Tector-ketjun lipsauttaneen iPad-mainoksen lehtiin jo ennen aikojaan.

Digitodayn mukaan myös Humac-ketju kutsuu asiakkaita aamukahville "myymäläpäivityksen" merkeissä. Lisäksi Sonera tarjoaa huomisesta alkaen tiedonsiirtopalveluita iPad-laitteille. Jälleenmyyjät ovat vaitiolovelvollisia huomiseen saakka, eikä laitteen tulevasta myyntihinnasta ole vielä tietoa.

Suuresta hypestä huolimatta tablet-koneet ovat Suomessa vielä melko harvinaisia. Samsung toi Galaxy Tab -mallinsa myyntiin lokakuussa 949 euron hintaan ilman operaattorisopimusta. Applen iPadin hinnan odotetaan asettuvan Galaxy Tabia matalammalle. Operaattorisopimuksen kera Galaxy Tabin saa esimerkiksi Saunalahdelta halvimmillaan runsaan 30 euron kuukausihintaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

4 kommenttia

johtaja59
Veikkailen ettei tule Suomessa olemaan mikään jymymenestys, mutta nähtäväksi jää.
lein0
Järkyttävän hintainen
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29. marraskuuta, 2010 @ 23:03

|2500k|z68 pro3-m|HD6870|8gb ddr3|wd 500gb|FDD r3|

Anestic
Joo tuo galaxy tab on hinnoitellut itsensä ulos markkinoilta. 400 hujakoilla järkevä hinta tuommoiselle älypuhelimen korvaajalle. Ja ipadiinkin kuulemma tarvitsee sen tietokoneen ja itunesin että voi käyttää... Että se siitä. Eihän sillä voi tehdä juuri mitään...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Sandels12
Joha tuota iPadia on saanu esim. Jimm'siltä ties miten pitkään.

Kommentoi uutista