Tietoja iPad 2 -tabletin uusista ominaisuuksista

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Tietoja iPad 2 -tabletin uusista ominaisuuksista
Kiinankielisen Economy Daily News -lehden teollisuuskontaktien mukaan Applen iPad 2 -laitteessa on viisi suurehkoa uudistusta verrattuna aiempaan iPad-tabletiin. Asiasta uutisoi Digitimes. Ticonderoga Securitiesin analyytikko Brian Whiten lähteen mukaan iPad 2 julkaistaan ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Uusina ominaisuuksina iPad 2:ssa sanotaan olevan tuki videopuheluille (FaceTime), USB-portit, kolmiakselinen gyroskooppi ja uusi Retina-näyttö. Lisäksi laitteen kokoa on pienennetty ja sitä on pyritty keventämään. Huhujen mukaan iPad 2:n ulkokuori saattaisi olla hiilikuidusta valmistettu.

USB-liitäntää Apple ei ole suostunut lisäämään iPadiin tai iPod-soittimiin. Jokin on saanut nyt yhtiön pään kääntymään. Lisäksi Applen ensimmäisessä tablet-koneessa laitteen liikettä ja asentoa mittasi kiihtyvyysanturit, mutta nyt Apple on siirtynyt käyttämään gyroskooppia. Uuden Retina-näytön kokoa ei tällä hetkellä tiedetä, mutta Apple on ainakin todennut ettei se kehitä tabletia, jossa on 7-tuumainen näyttö.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille