MSI julkaisi R6870 Twin Frozr II -näytönohjaimen (päivitetty)

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MSI julkaisi R6870 Twin Frozr II -näytönohjaimen (päivitetty)
Elektroniikkavalmistaja MSI on julkaissut kustomoidun version AMD:n Radeon HD 6870 -näytönohjaimesta. MSI:n R6870 Twin Frozr II -ohjaimen luvataan toimivan hiljaisempana ja viileämpänä kuin AMD:n referenssiohjain.

R6870 Twin Frozr II -ohjaimessa on MSI:n Twin Frozr II:ksi nimeämä jäähdytysratkaisu, joka koostuu kahdesta 80 millimetrin tuulettimesta ja nikkelipäälysteisestä kuparirivastosta, jotka on yhdistetty GPU:hun viidellä heatpipe-putkella. MSI lupaa ohjaimen toimivan 19 celsius-astetta viileämpänä ja 12,8 desibeliä hiljaisempana kuin referenssiohjain.

Ohjaimessa on kaksi DVI-I- ja yksi HDMI 1.4a -ulostuloa. Lisäksi takaosaan on mahdutettu kaksi miniDisplayPort-liitäntää. Muistin määrän ja taajuuksien suhteen MSI:n ohjain on identtinen AMD:n referenssiversion kanssa.

Päivitys. MSI tuokin markkinoille kaksi R6870 Twin Frozr II -näytönohjainta. Toinen toimii referenssikelloilla ja toisessa on GPU:n taajuus 20 megahertsiä korkeampi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille