Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille
Gigabyte aikoo haastaa Asuksen premium-brändin Republic of Gamersin julkaisemalla oman pelaajille suunnatun emolevymallistonsa. Ainoat tiedot perustuvat vielä tällä hetkellä alla olevaan Gigabyten julkaisemaan kuvaan.

Suunnitteilla on kolme emolevymallia, jotka kaikki perustuvat Intelin X58-piirisarjaan. Uudet mallit ovat ilmeisesti väriltään mattamustia ja tulevat mallit on nimetty agressiiviseen sävyyn Assasiniksi, Killeriksi ja Guerillaksi.

Mallit on hinnoiteltu alkamaan 299 dollarista ja niiden odotetaan virallisesti ilmestyvän CES-messuilla tammikuussa. RoG-sarjan tyyliin tulossa lienee vähintäänkin erikoisia jäähdytimiä ja ylikellottajia kiinnostavia ominaisuuksia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille