Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille
Gigabyte aikoo haastaa Asuksen premium-brändin Republic of Gamersin julkaisemalla oman pelaajille suunnatun emolevymallistonsa. Ainoat tiedot perustuvat vielä tällä hetkellä alla olevaan Gigabyten julkaisemaan kuvaan.

Suunnitteilla on kolme emolevymallia, jotka kaikki perustuvat Intelin X58-piirisarjaan. Uudet mallit ovat ilmeisesti väriltään mattamustia ja tulevat mallit on nimetty agressiiviseen sävyyn Assasiniksi, Killeriksi ja Guerillaksi.

Mallit on hinnoiteltu alkamaan 299 dollarista ja niiden odotetaan virallisesti ilmestyvän CES-messuilla tammikuussa. RoG-sarjan tyyliin tulossa lienee vähintäänkin erikoisia jäähdytimiä ja ylikellottajia kiinnostavia ominaisuuksia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista