AMD tyrmää Nvidian huijaussyytökset

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD tyrmää Nvidian huijaussyytökset
Tämän viikon alussa uutisoimme Nvidian AMD:hen kohdistuineista huijaussyytöksistä. AMD on nyt vastannut ja tyrmännyt kilpailijansa syytökset.

Nvidian mukaan AMD oli 10.10-ajuiressa muuttanut kuvanlaatuun vaikuttavia tekijöitä niin, että vakioasetuksilla AMD:n Radeon HD 6800 -ohjainten tuottama kuva oli laadultaan selvästi heikompaa kuin Nvidian ajuireiden vakioasetuksilla saadaan. Näin ollen AMD sai Nvidian mukaan noin 10 prosentin suorituskykyhyödyn kun testejä ajettiin molempien yhtiöiden ohjaimilla vakioasetuksin.

AMD vastasi syytöksiin varsin lyhyesti ja menemättä teknisiin yksityiskohtiin. AMD:n mukaan se on tutkinut asiaa ja todennut kuvanlaadun olevan samalla tasolla sen kilpailijan kanssa samoilla asetuksilla. Yhtiön mukaan pelaajien pelikokemukset ovat sille tärkeitä ja se haluaa tarjota parhaimmat mahdolliset asetussäädöt sen asiakkaille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille