OCZ:lta uusia DDR3-muisteja

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

OCZ:lta uusia DDR3-muisteja
Muistivalimistaja OCZ on julkaissut uusia teholuokan DDR3-muistikittejä. Uudet muistit kuuluvat Xtreme Thermal Exchange- (XTE) ja Blade 2 -sarjoihin. Uusissa muisteissa on parannettu suorituskykyä sekä kiinnistetty huomiota lämmön haihdutukseen.

Blade 2 -muisteissa käytetään uudenlaista heatspreaderiä, joka on valmistettu anodisoidusta alumiinistä. Lämmönhaihtumista on yritetty parantaa kasvattamalla pinta-alaa rivoittamalla heatspreadereiden yläosa. Uudet Blade 2 -sarjan muistit toimivat 2133 ja 2400 megahertsin taajuuksilla. Muisteja myydään DC- (4 GB) ja TC (6GB) -pakkauksissa.

Platinum XTE- ja Gold XTE -sarjojen muistit ovat matalaprofiilisempia, mutta heatspreaderit ovat niissäkin valmistettu anodisoidusta alumiinistä. Kuten Blade 2 -sarjalaisiakin, XTE-muisteja myydään 4 gigatavun DC-pakkauksissa ja 6 GB:n TC-pakkauksissa. Muistien taajuudet ovat sen sijaan alhaisemmat: 1600 MHz, 2000 MHz ja 2133 MHz.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista