Nexus tuo markkinoille kaksi uutta tornikoteloa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Nexus tuo markkinoille kaksi uutta tornikoteloa
Nexus tunnetaan muun muassa hiljaisista tuulettimista ja virtalähteistä, mutta nyt hollantilainen Nexus on tuomassa markkinoille kaksi uutta tornimallista koteloa, Prominent 5 ja Prominent 9.

Prominent 5 on Nexusin mukaan suunniteltu hiljaisuutta silmällä pitäen, ja sen sivupaneelit on vuorattu ääntä vaimentavalla materiaalilla. Tuuletuksesta vastaa yksi 14 cm tuuletin katossa ja yksi 12 cm tuuletin etupaneelissa, mutta koteloon voi myös asentaa lisätuulettimet kotelon pohjaan ja takaseinään. Pohja on korotettu ja jaloissa on paksut kumipohjat.Kotelo jatkaa Nexusin oranssin ja mustan teemaa. Asennusta helpotetaan työkaluttomilla kiinnikkeillä, ja kiintolevykehikkoon on asennettu kumikiinnikkeet resonanssin ehkäisemiseksi. Etuliitäntöihin kuuluu 4xUSB2.0, 1 Firewire, 1 E-sata sekä audioportit.


Prominent 9 vuorostaan isompaa mallia, ja siinä on Prominent 5 -mallista poiketen irrotettavat kiintolevykehikot ja yhteensä 9 5,25" asemapaikkaa. Prominent 5 on sisältä musta, mutta Prominent 9 on sen sijaan jätetty sisältä harmaaksi lukuunottamatta oransseja kiinnikkeitä.

Nexus Prominent 5 hinta Suomessa on noin 75 euroa, kun taas Prominent 9 lähtee noin 90 eurolla.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Raattis
Kertokaa mulle, mihin kukaan tarvitsee noita kaikkia 5,25"-asemapaikkoja.
tuvunen
Originally posted by Raattis:
Kertokaa mulle, mihin kukaan tarvitsee noita kaikkia 5,25"-asemapaikkoja.

Niitä tarvitsee esimerkiksi vaimennuskoteloon asennetuille kiintolevyille. Kuka taas tarvitsee 3.5" paikkoja? Minä en ainakaan! Nimittäin, 5.25" paikkaan saa asennettua kyllä kaiken. Tilanne tulee muuttumaan vasta siinä vaiheessa, kun mekaanisia kiintolevyjä ei tarvita enää ollenkaan ja SSD:t ovat kokonaan syrjäyttäneet ne. Eli vähintäänkin 10 v ajan pitäisin vielä 5.25" paikkoja kotelossa erittäin tärkeänä myös kiintolevyjen asennusta varten.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27. marraskuuta, 2010 @ 3:48

Kommentoi uutista