Asus U36 tuo tehoa ultra-ohuiden sarjaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Asus U36 tuo tehoa ultra-ohuiden sarjaan
Asus jatkaa nopeaa julkaisutahtiaan ja yhtiö on esitellyt 13,3" kokoisen uusimman tulokkaansa ultra-ohuiden kannettavien sarjaan. Huolimatta vain 19 millin paksuisesta magnesium-kotelostaan, U36 yltää tarvittaesa kilpailijoihinsa nähden yllättävän kovaan vauhtiin.

Asuksen mukaan U36 on maailman ohuin standardijännitteellä toimivaa prosessoria käyttävä kannettava. U36 on mahdollista saada Intelin Core i3-380M - tai Core i5-460M -prosesorilla varustettuna. U36 sisältää Nvidian Optimus-tekniikkaa tukevan erillisen näytöhjaimen, joka mahdollistaa siirtymisen integroidusta näytönohjaimesta erilliseen riippuen laskentatehon tarpeesta. Lämpöä kotelon sisältä siirtää kahden lämpöputken jäähdytysjärjestelmä.

Muistia koneeseen on asennettu 4 gigatavua, perinteinen kiintolevy on 500 GB kokoinen ja yhteyspuolelta löytyy 802.11n WiFi ja Bluetooth 3.0. USB-portteja pienestä kotelosta löytyy kaksi. Asus lupaa U36:lle 4-kennoisella akulla jopa kymmenen tunnin akkukeston Nvidian Optimuksen ja prosessorin kellotaajuutta säätelevän "Super HybridEngine" -tekniikan ansiosta.

Vakiona tulevalla 4-kennoisella akulla varustettuna U36 painaa 1,44kg, mutta tehokkaamman Core i5 -prosessorin seurana saatava 8-kennoinen akku kasvattaa painoa. U36 on tulossa myyntiin joulukuun alkupuolella vielä tuntemattomaan hintaan. Erittäin houkuttelevista ominaisuuksista päätellen hinta tuskin asettuu kovin kuluttajaystävälliselle tasolle.

1 kommentti

Anestic
Vähän Probookin näkönen, mutta ohkasempi. Voisin tollasen kyllä ottaa itselle, mukavan kuulonen setuppi.

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille