Acer esitteli kahden kosketusnäytön läppäriä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Acer esitteli kahden kosketusnäytön läppäriä
Acer on julkaissut näppäimettömän kahteen kosketusnäyttöön perustuvan läppäri-mallin, josta saatiin salakuvia jo aiemmin. Iconia-niminen kannettava on perinteisen muotoinen ulkopuolelta, mutta sisältä molemmista puoliskoista paljastuu kiiltäväpintainen kosketusnäyttö. Toista näyttöä voi käyttää virtuaalisena näppäimistönä ja se mahdollistaa myös tyylikkään eleohjaukseen perustuvan ohjaimen sovelluksien avaamiseen.

Acerin julkaiseman tiedotteen mukaan molemmat näytöt ovat 14" kokoisia ja LED-taustavalaistuja. Näyttöjen resoluutio on erittäin riittävä 1366x768 pikseliä. Acer on käyttänyt näytöissä Nokiankin suosimaa Gorilla Glass -luokan materiaalia. Kuten perinteisissä kahden näytön kokoonpanoissa, myös Iconiassa on mahdollista levittää ohjelmat joko yhdelle tai kahdelle näytölle.

Windows 7 -käyttöjärjestelmän kosketuskäyttöä on helpotettu Acerin omilla muutoksilla käyttöliittymään. Gesture Editor -toiminnolla voi tallentaa omia eleitä eri toimintojen tai ohjelmien käynnistämiseksi. Acer on myös kehittänyt Iconialle oman ikkunoinninhallintatyökalun erikoisen näyttökokoonpanon käytön helpottamiseksi.

Iconian sisuksista löytyy Intelin Core i5 -prosessori (480M/560M/580M). Muistia on asennettu 4 gigatavua ja näyttöjä hoitaa Intelin HD-sarjan näytöhjain. Jos kaksi näyttöä ei riitä, Iconiassa on lisäksi VGA- ja HDMI-liitännän lisänäytöille. Kiintolevyvaihtoehtoja on 750 gigatavuun asti. Laite painaa noin 2,8kg. Acer ei ole paljastanut mukana tulevan nelikennoisen akun kestoa, jonka voisi arvata jäävän vaatimattomaksi.

Engagdet on pääsyt kuvaaman videon laitteen toiminnasta.

1 kommentti

Anestic
Olen hiukan skeptinen tästä tuotteesta, mutta hyvä että innovaatioita saadaan uusia. Itse en kyllä mitään esseitä tollasella alkaisi kirjoittelemaan ja en tiedä voiko toimia graafisessa suunnittelussa, mutta nettikäytössä voisi olla kätevä...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille